OM OSS

ArgonNeon är ett familjeföretag som startades 1989. Vi är 10 anställda med personal som har över 39 års erfarenhet inom skyltbranschen. Våra representanter och skylttekniker har en gedigen utbildning och har ett stort personligt engagemang för att hjälpa Er. I vår ateljé tar vi fram design och tekniska lösningar på skyltar som bäst svarar mot Era behov och önskemål.

ArgonNeon levererar alla typer av reklamskyltar, samt foliedekor på bilar och fönster. Vår stora nisch är skyltservice. En väl utvecklad serviceavdelning som arbetar med löpande tillsyn och funktionsbesiktning av skyltar med ett integrerat ordersystem. Våra servicebilar är specialutrustade med alla typer av verktyg för reparation på skyltar. Naturligvis har våra bilar länsstyrelsens "tillstånd för transport av farligt avfall". Vår skylift har en arbetshöjd på 34 meter över mark.

ArgonNeon har behörighet från Statens Energiverk att arbeta med neonskyltar, och är det första företaget i Sverige som har av SEMKO S-märkta neonskyltar. Vi är ett kvalitesföretag och vill markera det genom att arbeta för miljön. ArgonNeon är miljöcertifierade för ISO 14001.